Letselschade Woensdrecht


U heeft letsel schade door andermans toedoen en bent op zoek naar een letselschade jurist of advocaat in Woensdrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze letselschade expert maakt dan graag een afspraak met u voor een bezoek bij u thuis of op ons kantoor.

Letselschade claim indienen
U woont in Woensdrecht of u heeft letselschade opgelopen in Woensdrecht en u wil een letselschade claim indienen bij de aansprakelijke partij. Letselschade is de schade of extra kosten die men oploopt door de beperkingen van het letsel. Letselschade kan ontstaan door een verkeersongeval, arbeidsongeval, gedrag van dieren, sport- en spelongeval, gebrek van de weg, product of (on)roerende zaak en een medische fout of medische misser.

De oorzaak van een ongeval is van belang bij de bepalingen van de aansprakelijkheid. Zo is er bij een arbeidsongeval vrij snel aansprakelijkheid bij de werkgever. Bij een sport- en spelongeval ligt dat een stuk lastiger. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u hier meer duidelijkheid over geven.

Gratis juridische slachtofferhulp van Letselimpact in de regio Woensdrecht
De kosten van een letselschade advocaat of letselschade expert noemen we buitengerechtelijke kosten. Deze kosten zijn een onderdeel van uw schade. Dat is wettelijk geregeld. De kosten van onze werkzaamheden worden daarom volledig betaald door de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij. Het kost u in de meeste gevallen dus niets! Neem daarom vandaag nog contact met ons op en wij bezoeken u in Woensdrecht voor een eerste kennismaking.