Keurmerk De Letselschaderaad

Als slachtoffer van een ongeval heeft u behoefte aan een deskundige en betrouwbare letselschade jurist. Er is redelijk veel keuze aan belangenbehartigers. Hoe weet u nu of u bij iemand aan het juiste adres bent?

Keurmerk De Letselschaderaad

Hiervoor is in 2008 de Stichting Keurmerk Letselschade opgericht. Met het Keurmerk Letselschade wordt de keuze voor u een stuk makkelijker. In 2017 is de Stichting Keurmerk letselschade opgegaan in De Letselschaderaad.
Om toegelaten te worden tot het register, moet worden voldaan aan strenge eisen en waarborgen. Het gaat daarbij om onafhankelijkheid, transparantie, duidelijke communicatie, deskundigheid en integer handelen.

Jaarlijks is er een online controle waarbij vragen worden gesteld over een aantal door De Letselschaderaad geselecteerde dossiers. Om de drie jaar voert De Letselschaderaad een persoonlijke audit uit met bezoek van de auditor aan kantoor, waarbij a select dossier worden doorgenomen. Op die manier wordt de deskundigheid gewaarborgd. U treft hier de rapportage van de audit van 2019 aan.

Letsel Impact is opgenomen in het register. U heeft daarmee de garantie dat u bij ons in goede handen bent. Slachtofferhulp Nederland verwijst mensen ook alleen door naar kantoren die zijn ingeschreven in het register.

Zie voor meer informatie over het register de website De Letselschaderaad.

letselschaderaad logo