Referenties

Dhr. Roijers, ongeval te Goes
Franck is zeer deskundige en neemt alle zorgen tav de afwikkeling van de schade uit handen. Hij informeert regelmatig en tijdig over de voortgang van het proces en neemt duidelijke standpunten in naar de tegenpartij.
Rapportcijfer: 10

Dhr. Broekhoven, ongeval te Hulst
Rapportcijfer: 9

Mw. Vd Velde, ongeval te Terneuzen
Mijn zaak is uiterst correct en secuur behartigd door de heer De Graaf. Hij was laagdrempelig en goed benaderbaar en ik voelde mij gehoord en gesteund in de afhandeling van de zaak. Dhr. De Graaf heeft het beste voor mij eruit kunnen halen. Bedankt voor de goede service en openheid!
Rapportcijfer: 10

Mw. Brouwer, medische misser Vlissingen
Uitstekend advies. Franck de Graaf is zeer betrokken en handelt snel en adequaat.
Rapportcijfer: 9

Dhr. Karijodikoro, verkeersongeval Delft
We zijn via een kennis bij Franck terechtgekomen. Na een ernstig verkeersincident in 2017 wisten we niet wat onze rechten en plichten waren. Naast lichamelijk letsel was er ook sprake van inkomstenderving. We wisten niet waar we moesten beginnen. Nadat we telefonisch contact hadden gezocht met Franck, stond hij al snel voor onze deur. We hebben een prettig gesprek gehad. Sindsdien heeft Franck de afhandeling van de schade behandeld en afgehandeld. Dit was een prettig proces omdat Franck alles (correspondentie met de verzekeraar van tegenpartij tot aan het contact leggen met de medische behandelaars zoals de psycholoog en de tandarts) heeft geregeld. Franck checkt, naast de schadestaat, ook af en toe hoe het met je gaat. Hij is betrokken, deskundig, eerlijk en is goed te bereiken. Hij geeft gevraagd en ongevraagd advies, wat we als heel fijn hebben ervaren binnen dit proces. Door hem hebben we ons weinig zorgen hoeven te maken als het gaat om de schadeclaim en konden we op het herstel richten.
Franck: we willen jou bedanken voor al je inzet, we zijn erg dankbaar dat we deze nare situatie op een goede manier door jou achter ons kunnen laten!
Rapportcijfer: 9

Dhr. Gerritsen, bedrijfsongeval Dordrecht
Professionele aanpak van mijn letselschade zaak. De heer De Graaf is meedenkend, geduldig en begripvol. Uitkomst naar tevredenheid. Prima werk!
Rapportcijfer: 10

Dhr. Verdonk, bedrijfsongeval
Geen tekst bij referentie opgeschreven.
Rapportcijfer: 10

Mw. Jansen, ongeval Goes
Zeer tevredem. goede uitleg gehad, kundig, transparant, duidelijk wat er gedaan wordt. Eén persoon die over het dossier gaat en volledig op de hoogte is.
Rapportcijfer: 9

Dhr. Mahatam, ongeval Rotterdam
Vanaf het begin tot het eind ben ik ontzettend goed geholpen door Franck de Graaf. Hij hield mij altijd op de hoogte van de stand van zaken. Ik ben zeer tevreden en zou meneer De Graaf aan iedereen aanbevelen.
Rapportcijfer: 9

Mw. Van As, ongeval Steenbergen
Zeer goed begeleid en communicatie zeer snel en duidelijk. Toppie.
Rapportcijfer: 10

Mw. Op 't Hof, ongeval s' Heer Arendskerke
Ik ben naar zeer tevredenheid geholpen door Franck de Graaf. Daar ik eerder slecht ben geholpen door ZLM rechtsbijstand. Hij heeft op mijn vragen over de schade wel juist gereageerd en onderzoek gedaan. Dit heeft wel voor resultaat gezorgd.
We zijn zeer correct geholpen.
Rapportcijfer: 8

Mw. Buckmann, ongeval Tilburg
Als het nodig is, dan is Franck er voor je!
Rapportcijfer: 8

Dhr. Kiel, medisch aansprakelijkheid
Uitstekende begeleiding. Geeft geen valse hoop, maar een reële prognose. Gaat integer en zorgvuldig om met de problematiek en behandeling.
rapportcijfer: 10

Dhr. Van Brunschot, ongeval Tilburg
De samenwerking en begeleiding door Letsel Impact, Franck de Graaf, heb ik als heel prettig ervaren. Ik kan hem aanraden aan iedereen die een letsel heeft of beperkingen waar Franck u verder mee kan helpen.
Rapportcijfer: 10

Dhr. Reijns, ongeval Tilburg
Op advies van een vriend terecht gekomen bij Franck. Mijn traject was al in gang gezet door een ander, maar door de vraagstellingen en het verloop van het eerste gesprek met Franck ben ik overgestapt naar Franck. Tot volle 100% tevredenheid. Dit had mijn eerste belangenbehartiger zeer waarschijnlijk niet voor elkaar gekregen! Duidelijk, eerlijk en open!
Rapportcijfer: 10.

Mw. Bijl, ongeval Kapelle
Voor mijn ongeval wist ik niets van letselschades en vergoedingen af. De heer De Graaf heeft mij alles goed uitgelegd en zeer goed geholpen! Ik had zo'n vertrouwen in hem dat, toen mijn vader ook een ongeluk kreeg, ik hem hierbij direct inschakelde.
Rapportcijfer: 10

Mw. De Jong, ongeval Curaçao
Ik ben uitermate tevreden over de gehele gang van zaken.
Rapportcijfer: 10

Mw. Snelders, medische aansprakelijkheid
De samenwerking met Franck de Graaf was: duidelijk, prettig en professioneel deskundig.
Rapportcijfer: 9

Dhr. Shaker Ardekani, verkeersongeval Rotterdam
Geen tekst ingevuld.
Rapportcijfer: 9

Mw. Cornelis, ongeval Roosendaal
Franck, bedankt! Je was zeer betrokken, je hebt me op een prettige manier en zeer professioneel geholpen.
Rapportcijfer: 10

Mw. Jansen, ongeval Bergeijk
Ondanks alle ellende kunt u met een gerust hart uw zorgen overdragen aan Franck de Graaf. Dat kan de pijn toch weer een beetje verzachten.
Rapportcijfer: 10

Dhr. Van Tol, verkeersongeval Ossendrecht
Franck is een zeer betrokken persoon, die gaat voor het allerbeste!
Rapportcijfer: 10

Dhr. Zandijk, bedrijfsongeval Yerseke
Alles is naar volle tevredenheid afgehandeld.
Rapportcijfer: 10

Mw. Touw, ongeval Steenbergen
Franck de Graaf heeft op een laagdrempelige en begrijpelijke wijze mijn schoonmoeder bijgestaan m.b.t. het verhalen van de schadevergoeding en - compensatie, met een meer dan tevreden resultaat. Hartelijk dank voor uw hulp.
Rapportcijfer: 9

Dhr. Van Hooijdonk, bedrijfsongeval Tholen
Franck, bedankt voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Je bent een betrouwbare, betrokken en behulpzame letselschade jurist, die ons deskundig ondersteund heeft bij alle onderhandelingen en de afwikkeling van de letselschade. Vanaf de kennismaking tot het einde een prettige samenwerking met een god resultaat.
Rapportcijfer: 9

Mw. Musters, verkeersongeval Ossendrecht
Blij dat ik contact heb opgenomen. Zonder de hulp van Franck had het proces wellicht nog langer gedurud en minder opgeleverd. Bedankt voor de hulp!
Rapportcijfer: 8

Dhr. Riethoff, verkeersongeval Gorinchem
Ik heb Franck ervaren als een zeer deskundige belangenbehartiger welke mij volledig heeft ontzorgd in de afwikkeling met de verzekeraar en mij al in vroeg stadium naar de juiste revalidatie instelling heeft doorverwezen waardoor ik vrij snel weer redelijk hersteld ben. Ik kan iedereen Franck aanbevelen.
Rapportcijfer: 9

Dhr. Ocalan, ongeval Bergen op Zoom
Zeer tevreden over de hulp en natuurlijk over het behaalde eindresultaat.
Rapportcijfer: 8

Dhr. Bruinooge, verkeersongeval
Geen tekst bij referentie ingevuld.
Rapportcijfer: 8

Dhr. Krinkels, ongeval Steenbergen
Ik ben super tevreden en raad iedereen aan om naar Frank toe te gaan. We zullen hem altijd aanbevelen als iemand letselschade heeft.
Rapportcijfer: 10

Mw. Louwerse, ongeval Krabbendijk
Franck de Graaf was voor mij een redder in nood. Waar ik vastliep in de regeling van de letselschade heeft hij het van mij overgenomen. Hij heeft alles goed uitgelegd en afgehandeld. Dankzij zijn inzet is de schade afhandeling nu tot een goed einde gebracht. Heel hartelijk dank daarvoor!
Rapportcijfer: 9

Mw. Koolen, medische aansprakelijkheid
Franck heeft voor mij echt alles op alles gezet! Bedankt.
Rapportcijfer: 9

Dhr. De Graaf, ongeval Papendrecht
Geen tekst bij referentie ingevuld.
Rapportcijfer: 10

Mw. Buuron, ongeval met paard
Geen tekst bij referentie ingevuld.
Rapportcijfer: 8

Mw. Broeksma, verkeersongeval Goes
Geen tekst bij referentie ingevuld.
Rapportcijfer: 8

Mw. De Bruijn, verkeersongeval Halsteren
Ik ben heel tevreden over Franck de Graaf.
Rapportcijfer: 10

Mw. Van Leeuwen, bedrijfsongeval Vlissingen
Ik ben zeer tevreden over het algehele proces en resultaat. Het is boven mijn verwachtingen afgehandeld. Alle tussenstappen en dergelijke zijn duidelijk vermeld, bij vragen helder en concreet antwoord. Bedankt voor alles! Zeker aan te bevelen.
Rapportcijfer: 9

Dhr. Van Tongerlo, ongeval Waalwijk
Tijdens een voetbalwedstrijd werd ik op een verschrikkelijke manier van achter onderuit geschopt door een speler van de andere club waardoor ik een zeer ernstig enkelletsel opliep. Op aanraden deed ik aangifte bij de politie en dat word je automatisch in contact gebracht met Slachtofferhulp. Gezien de ernst van het letsel kreeg ik het dringend advies een letselschade behartiger in de arm te nemen die het keurmerk draagt. Na wat speuren op internet kwam ik bij Letsel Impact uit. Dat bleek achteraf een zeer goede keuze. Vanaf het eerste contact met Franck had ik en mijn vrouw het gevoel dat Franck voor ons de juiste man was om ons bij te staan in het (lange) traject.
Vooral omdat het letsel was ontstaan in een sport en spel situatie was het in het begin moeilijk in te schatten wat mijn kansen op een goede afloop zouden zijn. Franck was daar gelijk heel duidelijk over en zou zijn uiterste best doen om de grote financiële gevolgen te verhalen bij de tegenpartij.
Nu ruim 3 jaar verder zijn we met de verzekeraar van de tegenpartij tot een vaststellingsovereenkomst gekomen en is de conclusie dat Franck voor mij een fantastische belangenbehartiger is geweest.
Franck, hartelijk dank voor het ' vastbijten' in deze zaak. Jouw gedrevenheid was al snel duidelijk in de vele briefwisselingen en ook het ons bijstaan in de Rechtbank waardeerden wij enorm. Ik wil je bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan en daarom krijg je van mij (ons) dan ook een welverdiende dikke 10.
Rapportcijfer: 10

Dhr. Verswijver, ongeval Hoogerheide
Franck komt altijd zijn afspraken na en staat altijd voor je klaar. Franck bedankt!
Rapportcijfer: 10+

Dhr. Todorovic, verkeersongeval Roosendaal
Geen tekst bij referentie ingevuld.
Rapportcijfer: 10

Dhr. Van Beers, arbeidsongeval Middelburg
In de 7 jaren dat Franck mijn zaak heeft behandeld was hij mijn steun en toeverlaat. Franck is een zeer vriendelijk en kalm persoon, maar als het er op aankomt doet hij gewoon bikkelhard zaken in het belang van het slachtoffer. Hij heeft mij zeer professioneel geholpen en mijn gezin en ik zijn het daarvoor eeuwig dankbaar!
Rapportcijfer: 10+

Dhr. Schavemaker, verkeersongeval
Een zeer prettige manier om het met de belangen behartiging van Franck op te lossen.
Rapportcijfer: 10

Mw. Mosch, verkeersongeval Tholen
Franck heeft mij in alle opzichten geholpen en ondersteund bij de onderhandelingen en de afwikkeling van mijn letselschade. Ik ben hier meer dan tevreden over en zou een ieder de hulp die Letsel Impact aanbiedt willen aanraden.
Rapporcijfer: 10

Mw. Pensom, arbeidsongeval Bergen op Zoom
Letsel Impact heeft mijn letselschade vlot, betrokken en deskundig afgehandeld met de aansprakelijke partij.
Rapportcijfer: 10

Dhr Swagemakers, verkeersongeval Halsteren
Franck, hartelijk dank voor de prima begeleiding en regeling van mijn letselschade.
Rapportcijfer: 9

Mw. Soerdjbali, verkeersongeval
Ben uitermate tevreden. Franck is makkelijk bereikbaar, houdt zich aan de afspraken en biedt transparantie tijdens het hele proces. Ook gaat hij tot het uiterste en houdt je tussentijds goed op de hoogte over de stand van zaken.
Rapportcijfer: 10

Dhr. De Looff, arbeidsongeval Kapelle
Ik ben zoals ingevuld zeer tevreden met hoe alles verlopen is.
Rapportcijfer: 9

Dhr. Bennebroek, ongeval Bergen op Zoom
Na 8 jaar aan te tobben en bedrogen te worden door onze vorige letselschade jurist, heeft Franck de Graaf ons vertrouwen weer teruggegeven en onze zaak perfect afgehandeld. Eindelijk kunnen we dit hoofdstuk afsluiten, dankzij de hulp van Franck. Bedankt!
Rapportcijfer: 9

Dhr. Van den Bos, Medische misser
Ik ben zeer deskundig en betrokken bijgestaan door Franck en alles is naar volle tevredenheid geregeld.
Rapportcijfer: 10

Dhr. Doggen, verkeersongeval Roosendaal
Door de inschakeling van Franck is alles in een stroomversnelling gegaan met uiteindelijk een prima regeling.
Rapportcijfer: 10

Dhr. S. Ramdas, verkeersongeval Rotterdam
Rapportcijfer: 10

Mw. Hofman, ongeval Pijnacker
Een zeer prettige samenwerking gehad met Franck. Van begin tot eind heeft hij mij keurig geholpen. Goed werk geleverd, bedankt! Ik ben erg tevreden.
Rapportcijfer: 8

Mw. Minkjan, verkeersongeval Rotterdam
Rapportcijfer: 10

Dhr. De Jong, verkeersongeval Gilze-Rijen
Top!
Rapportcijfer: 10

Dhr. Hendrikx, ongeval Weert
Vanaf de kennismaking wist ik dat ik een beroep had gedaan op de juiste letselschadejurist. Franck is vanaf het begin tot het eind uitermate correct, resoluut en duidelijk geweest. Natuurlijk is het nooit fijn om een beroep te moeten doen op een letselschadejurist, maar Franck wist steeds duidelijkheid te verschaffen en de nodige steun te verlenen. Hij heeft perfect werk geleverd waar ik hem heel dankbaar voor ben.
Rapportcijfer: 10

Mw. Wolffensperger, ongeval Terneuzen
Ik raad iedereen Franck de Graaf aan. Het is een man die goed is in zijn werk en afhandelen van alles. Alles is bespreekbaar en u wordt vriendelijk behandelt en met begrip.
Rapportcijfer: 10

Dhr. P. Gelton, ongeval Roosendaal
Zeer vriendelijk en behulpzaam persoon. Hij doet meer dan zijn best om alles netjes te regelen.
Rapportcijfer:10

Mw. Van Eekelen, ongeval Bergen op Zoom
mr. De Graaf heeft mijn ongeval deskundig opgepakt. Doordat ik wist dat de afhandeling in goede handen was, kon ik vertrouwen op een goede afloop en mij richten om mijn herstel. Door de duidelijke en professionele afhandeling van mijn ongeval, kan ik de hulp van mr. De Graaf aanbevelen indien u deze hulp nodig heeft.
Rapportcijfer: 9

Dhr. Henriquez, ongeval Zeeland
Ik ben zeer tevreden over Letsel Impact. Franck de Graaf is echt een aanrader wanneer je juridische hulp nodig hebt. De samenwerking, overleg en het contact met Franck is zeer prettig. Blij dat ik bij hem terecht ben gekomen.
Rapportcijfer: 10

P. Schiettekatte, ongeval Renesse
Heel fijn persoon om mee samen te werken. Hartstikke bedankt Franck dat jij mijn belangenbehartiger bent geweest!
Rapportcijfer: 10

H. Verveer, ongeval Roosendaal
Zeer prettig in de omgang en een dikke 10 voor de samenwerking. Ben zelf uiterst tevreden en als het kon zou ik Franck in een zakje bij me dragen. Bedankt voor alles!
Rapportcijfer: 10

L. Vos, ongeval Krabbendijke
Ik ben erg tevreden over de afhandeling van mijn zaak. Het was perfect geregeld!
Rapportcijfer: 10

A. Chaouki, ongeval Roosendaal
Bedankt voor de hulp en betrouwbaarheid. We hebben ons doel bereikt. Bedankt dat ik op je kon rekenen Franck.
Rapportcijfer: 9

D. van der Kort, ongeval Breda
Dankzij Letsel Impact heb ik de afhandeling en zorgen hier omheen los kunnen laten in vertrouwen, met een gewenst resultaat. Zeer tevreden over de gekregen adviezen en afhandeling!
Rapportcijfer: 9

J. Braat, ongeval Roosendaal
Na mijn aanrijding met een Duitse vrachtwagen ben ik door Franck uitstekend en naar volle tevredenheid geholpen. Of ik nu mailde of belde, hij had altijd tijd voor mij. Geweldig Franck, hartstikke bedankt!
Rapportcijfer: 9

A. Valkenburg, bedrijfsongeval Etten-Leur
Duidelijk, vakkundig en uitstekende uitleg. Gaat voor de client tot het uiterste. Perfecte afhandeling(en) van alle zaken!
Rapportcijfer: 10

M. de Groot, verkeersongeval Bergen op Zoom
Ik had niet verwacht dat ik überhaupt een schadevergoeding (inclusief smartengeld) kon verwachten. mr. De Graaf heeft mij echter heel goed geholpen, Ik ben zeer tevreden!
Rapportcijfer: 10

G. Roelands- van Bunder, ongeval St Jansteen
Vanaf dag 1 werd de letselbehandeling zeer serieus aangepakt. De interesse in mijn als slachtoffer was zeer goed. Verder werd er altijd zeer snel gereageerd op vragen van mij. Door de werkwijze van Franck hadden we vanaf het begin het idee dat hij de juiste persoon was. Dit is tot de finale afhandeling ook gebleven en gebleken.
Rapportcijfer: 9

M. Naafs, verkeersongeval Tilburg
Ik ben zeer tevreden over de manier waarop ik altijd benaderd ben door Franck de de geboden hulp. Zaken werden goed uitgelegd bij vragen en de contacten waren prettig. Professionele organisatie en dossiervorming. Ik ben blij dat Franck mij heeft geholpen bij het verhalen van de letselschade. Professionele en betrokken hulp!
Rapportcijfer: 9

A. Bakx, ongeval in feesttent
Ik ben ontzettend blij dat jij er toch vertrouwen in bent blijven houden. Ik had niet meer op een goede afloop gerekend in ieder geval. Super bedankt.
Snelle reactie op vragen, korte lijnen, volhoudend, fijn en persoonlijk contact.
Rapportcijfer: 9

T. van Bergen, verkeersongeval
Wij hebben Franck als een zeer deskundige belangenbehartiger ervaren. Franck gaat oprecht voor zijn cliënt. Hij is vakbekwaam, vriendelijk, gastvrij, gemoedelijk en altijd bereikbaar. Kortom: TOP!!
Rapportcijfer: 10

Caroline, auto ongeval in Zeeland:
Een echte aanrader! Perfecte en professionele begeleiding , niks om je zorgen over te maken, alles wordt prima geregeld door Letsel Impact!
Rapportcijfer:9,5

Jiske, ongeval in Bergen op Zoom:
Ik ben erg blij met de hulp die ik van jou heb gehad, en de informatie is altijd duidelijk en overzichtelijk geweest. Ook de communicatie verliep goed, zowel via mail, als telefonisch. Dus al met al ben ik zeer tevreden over de manier van werken!
Nogmaals bedankt voor de hulp en tot ziens.


Mevrouw Van Bokhoven, ongeval in Tilburg:
Bij deze willen zowel mijn ouders als ik je heel hartelijk bedanken voor de snelle afwikkeling, als ik kijk dat ons eerst gesprek op 10-06-2010 heeft plaats gevonden, en dat op 07-08-2010 de gehele schade al afgewikkeld was mijn complimenten hiervoor. Mocht iemand in onze kring een letsel advocaat nodig hebben dan zal ik jou zeker adviseren. Dus namens mijn ouders en mij bedankt.
(De verzekeraar stelde een uitkering van € 18.000,- voor. Via de bemiddeling van Letsel Impact is de letselschade binnen twee maanden geregeld voor € 37.500,-.)

Dianne, ongeval in winkel te Bergen op Zoom:
Als gedupeerde had ik recht op een schade claim, maar wat kon ik vragen?
Franck heeft mij daar heel goed in geholpen, en nu heb ik een mooie pleister op de wond gehad. Letselimpact bedankt !

Mevrouw Theuws, verkeersongeval Noord Brabant:
Na een zwaar verkeersongeval hadden we recht schadevergoeding, m.b.t. de auto die totall los was en lichamelijk letsel. Franck heeft ons gedurende een jaar bijgestaan, de nodige revalidatie gevolgd en heeft zich als een verantwoordelijk, integer en zorgzaam begeleider gedragen. Met oog voor de gedupeerde hebben wij hem altijd als "onze" juridisch adviseur ervaren. De eindafwikkeling heeft ons positief verrast. Bij een volgende letselschade door derden zullen wij Letsel Impact zeker weer inschakelen. Een vertrouwd bureau voor iedereen.
Franck bedankt. Familie Theuws.

W. van Rooij, ongeval in Krabbendijke :
De letselschade is tot mijn volle tevredenheid afgehandeld. De oorspronkelijke weigering van de verzekeringsmaatschappij om hun aansprakelijkheid te erkennen, werd door bemiddeling van Letsel Impact alsnog ingetrokken. Hierdoor kwam ik alsnog in aanmerking voor een vergoeding van de door mij geleden schade. Bedankt voor de prima bemiddeling.

Dhr. Madho, ongeval Den Haag :
Dit jaar heb ik een aanrijding gehad waar de wederpartij aansprakelijk voor was. Vanaf de allereerste contact met Franck had ik het gevoel dat ik met iemand sprak die echt oprecht geïnteresseerd was hoe het met me ging. Zonder een ingewikkelde uitleg wist ik al meteen wat hij voor mij kon betekenen en wat ik kon verwachten. De communicatie is altijd prettig, duidelijk en overzichtelijk geweest. Zowel telefonisch als via mail. Ook van het contact met de wederpartij werd ik voortdurend op de hoogte gehouden. Ik vond erg prettig dat ik zorgeloos kon zijn en zeker wist dat alles geregeld werd. En dit is niet overdreven! Al met al is Franck zowel in de rol van persoon met wie je contact hebt, als jurist die je belangen behartigd een prettige persoon in omgang. Mijn complimenten.

Dhr. A. Raad, ongeval in Bergen op Zoom:
Beste Franck,
Hierbij wil ik je graag bedanken voor je enorme inzet. Na een bijna 3 jaar durende juridische strijd tegen een Belgische opponent heb jij met creatieve volhardenheid en gedegen onderzoek het toch nog voor elkaar kunnen krijgen dat men tot uitkering is overgegaan. In die periode wist ik mij gesteund door jou kennis en beschouwde je als een makker in de strijd. Mijn rust heb ik terug en de zaak in kwestie heb ik afgesloten. Franck, mijn dank is groot en ik zal je overal aanbevelen……..zelfs in België.
Arthur.

Mw. R. Awadhpersad, Nieuwegein:
Ik heb de betaling vandaag ontvangen. Ik wil je heel erg bedanken voor al je hulp en steun.Ik hoop niet dat ik ooit nog een letselschade-expert nodig zal hebben maar mocht het zo zijn dan weet ik je te bereiken :-) Ik zal je ook zeker aanbevelen bij anderen!
Nogmaals heel erg bedankt voor alles.

Mw. Mijnsbergen, Ongeval Bergen op Zoom:
Beste heer De Graaf,
Ik ben u zeer dankbaar voor de uitstekende manier van werken die u voor mij hebt gedaan en dat u als belangenbehartiger de letselschade heel keurig en netjes geregeld heeft en er zorg voor heeft gedragen dat het voorstel van u aan de verzekeringsmaatschappij heeft geleid tot een akkoord en dat de verzekeringsmaatschappij overgaat tot betaling. Nogmaals mijn hartelijke dank hiervoor.

Dhr. F. Ras, Ongeval Terneuzen:
Beste Franck,
Ik wil je bij deze bedanken voor alles dat je voor me hebt gedaan als belangenbehartiger. Je hebt me goed geholpen daar waar nodig. Advies gegeven in en met onderhandeling met de tegenpartij.
Brieven uitgelegd in voor iedereen te begrijpen taal, omdat de brieven die ik thuis kreeg niet altijd even gemakkelijk zijn voor een leek. En tot slot heb je alles netjes afgerond. Ben erg tevreden over uw manier van werken.

Mw. N. Verstraten, Ongeval Uden:
Enorm bedankt voor al je tijd en goede zorgen afgelopen anderhalf jaar! Ik heb me eigenlijk alleen maar op mijn herstel hoeven richten, de financiële rompslomp die het gevolg was van mijn ongeval heb jij voor je rekening genomen en dat heeft me een hoop zorgen bespaard. Dankjewel!

Mw. M. Doekhi, Ongeval Purmerend:
U heeft top werk geleverd. Ik ben blij dat mijn zwager u bij mij heeft aanbevolen! Alles heeft u mij duidelijk en helder uitgelegd. Ik wil u daarom bedanken voor de goede zorgen. Bedankt voor alles!

Mw. Lakhei, Ongeval Capelle a/d IJssel:
Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van de heer De Graaf! Gaat tot het uiterste om je zo goed mogelijk te helpen. Uit zijn capaciteiten en deskundigheid kan je concluderen dat hij weet wat zijn vak inhoudt. Wij als gezin zijn hem heel dankbaar wat hij voor ons heeft kunnen betekenen. Mochten wij ooit in de toekomst ooit weer een belangenbehartiger nodig hebben, dan twijfelen geen moment om te kiezen voor Letsel Impact.

Dhr. Mourits, Ongeval Dordrecht:
Ik ben geweldig geholpen door Franck de Graaf. Hij is zeer deskundig en heel duidelijk naar zijn cliënten toe. Ik zal hem zeker bij iedereen die dit soort hulp nodig heeft aanraden. Bedankt en van mij krijg je een 10!

Dhr. J. Walpot, St Philipsland, Afwijzing door AOV verzekeraar:
We zijn blij dat een m'n zus jou heeft aangeraden na een bij hun goed verlopen letselschade. Bij ons is het ook naar tevredenheid opgelost. Onze dank is groot en zal je zeker overal aanbevelen.

Mw. A. Ligteberg, Ongeval Roosendaal:
Daar sta je dan, daar lig je dan, pijn, geen energie, een hoop vragen, een hoop te regelen, maar hoe?? Een letselschadejurist? Dat is nogal wat!
Na één telefoontje naar Franck van Letsel Impact werd alles geregeld. Hierdoor kon ik mezelf richten op mijn herstel en mijn lopende opleiding. Mede dankzij Franck ben ik gekomen waar ik nu ben! Echt top service! Bedankt voor alles!

Dhr. Leeuwis, Medische aansprakelijkheid ziekenhuis:
Het was een prettige en goede samenwerking. We bedanken u goede uitkomst.

Mw. Imandt, fietsongeval Halsteren / Bergen op Zoom
De laagdrempeligheid waarmee Letsel Impact werkt spreekt ons zeer aan. Ook wordt alles uitgelegd in begrijpelijke taal. Daarom beveel ik een ieder de dienstverlening van Letsel Impact, met name mr. Franck de Graaf aan.
 

"Zonder professionele hulp en advies was het mij niet gelukt"

Test hier uw schadeclaim