Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Letsel Impact is eind 2009 opgericht door Franck de Graaf. Letsel Impact staat voor een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zijn laagdrempelig en houden de schaderegeling zo simpel en doeltreffend mogelijk. De impact van een ongeval is al groot genoeg.

Over Franck de Graaf

Franck studeerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en behaalde zijn titel meester in de rechten. Daarvoor rondde hij met succes een economisch-juridische opleiding aan de HEAO af. Na deze studies is hij gaan werken bij Interpolis / Achmea. Vanaf 1996 werkt hij in de letselschadebranche, waarvan de laatste jaren als letselschaderegelaar in de buitendienst. Hij is als register expert (re) ingeschreven bij het Nivre (Nederlands Instituut voor register experts).

Slachtoffer zo goed mogelijk bijstaan met raad en daad

De overstap naar de belangenbehartiging trok al enige tijd. Franck is van mening dat hij als belangenbehartiger nog meer voldoening uit zijn werk haalt door het slachtoffer van een ongeval zo goed mogelijk met raad en daad bij te staan. Van belang daarbij is om het slachtoffer als mens centraal te stellen. Franck doet er alles aan om te voorkomen dat u door een slechte afstemming en langdurige behandeling van uw letselschade nogmaals slachtoffer wordt.

Gezien zijn ervaring bij Interpolis/Achmea weet hij bovendien hoe het intern reilt en zeilt bij een verzekeringsmaatschappij. Dat is een groot voordeel.

Ons motto is: achter ieder dossier schuilt een mens, samen halen wij uw recht

Persoonlijk en Betrokken

Letsel Impact staat voor een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zijn laagdrempelig en houden de schaderegeling zo simpel en doeltreffend mogelijk. De impact van een ongeval is al groot genoeg. Dat komt ook tot uiting in de naam en het logo. De cirkel in het oranje vlak staat voor de inslag/impact van het ongeval zelf. De stervorm die daar vanaf komt symboliseert de impact en de gevolgen van het letsel. Het logo is tevens in de vorm van een persoon, waarbij de cirkel het hoofd is. De persoon staat centraal. De kleur oranje staat voor warmte, gevoel, een persoonlijke benadering. De kleur blauw staat voor betrouwbaar, degelijk en correct.

Betrouwbaar

Letsel Impact werkt alleen voor slachtoffers en is volledig onafhankelijk. Daarbij werken wij samen met professionele en onafhankelijke deskundigen. Wij zijn aangesloten bij het NIVRE (Nederlands instituut voor register experts), het NIS (Nederlands instituut voor schaderegelaars) en zijn ingeschreven in het Register Letselschade van de Letselschaderaad als gekwalificeerde belangenbehartiger.

NIVRE

Nivre

Het NIVRE initieert en bewaakt door middel van het Register dat schade-experts hun dienstverlening op een kwalitatief hoogwaardig niveau houden. Dit gebeurt door hoge eisen te stellen aan enerzijds de opleidingen en anderzijds door het instellen van de Permanente Educatie. Mede daardoor waarborgt het NIVRE dat de ingeschreven (kandidaat-)Register-Experts te allen tijde voldoen aan de hoge eisen die de hedendaagse markt van hen vraagt met betrekking tot vakmanschap, kennis, (communicatieve) vaardigheden en professionaliteit. Franck de Graaf is ingeschreven als register expert (re) en voldoet daarmee aan de hoge eisen.

NIS

NIS

Het NIS stelt zich o.a. ten doel het bevorderen èn het in stand houden van de vakkennis van haar leden. Deze doelstelling heeft er mede toe geleid dat binnen het NIS zowel schaderegelaars die optreden voor verzekeraars als schaderegelaars die optreden als belangenbehartiger elkaar ontmoeten. Een unieke situatie die de kans op het bereiken van een minnelijke regeling binnen de complexe problematiek van de letselschade bevordert. Franck is volwaardig lid van het NIS.

Ondersteuning

Naast haar eigen bedrijf Passion4work ondersteunt Mariëlle de Graaf - Govaerts Letsel Impact. Mariëlle is bedrijfspsycholoog en coach. Ze staat u graag te woord en zorgt ervoor dat Franck u tijdig terugbelt. In voorkomende gevallen kan ze klanten vanuit haar eigen deskundigheid bij staan. Passion4work richt zich in de basis op arbeidsvraagstukken. Ze is gespecialiseerd in maatwerktrajecten op het gebied van persoonlijke en teamontwikkeling. Passion4work verzorgt individuele coaching en training, outplacement, re-integratie en teamcoaching.

Meer over Franck de Graaf

Waar Franck in zijn vrije tijd veel voldoening uit haalt is windsurfen. Windsurfen is de grote passie van Franck. Met dezelfde passie zet hij zich ook in voor zijn klanten. Daarnaast rijdt hij graag op de motor alsmede op de racefiets en de mountainbike.
Voor meer informatie over Franck de Graaf, zie zijn profiel op Linkedin.