Loonvordering werkgevers

Het zal u als werkgever maar overkomen. Uw werknemer is betrokken bij een verkeersongeval en valt uit wegens zijn letsel. U bent wettelijk verplicht om gedurende twee jaar minimaal 70% van het loon door te betalen. Daarbij moet u ook nog flinke reïntegratiekosten maken. Volgens de wet kunt u het doorbetaalde loon verhalen op de aansprakelijke partij.

Kosten verhalen

Sinds juni 2008 is het verder mogelijk om de reïntegratiekosten te verhalen. Vaak beschikt u niet over de juridische kennis om precies uit te zoeken waar u recht op heeft. Voor een klein percentage van de verhaalde kosten neemt Letsel Impact de rompslomp graag van u over. Van het aansprakelijk stellen tot en met de incasso. Zo kunt u zich volledig concentreren op de voortgang van uw bedrijf. Als de loonschade uiteindelijk niet te verhalen blijkt, kost het u niets.

Werknemer bijstaan

Verder kunnen wij uw werknemer ook bijstaan voor zijn persoonlijke letselschade. Een zo snel, goed en verantwoord mogelijke terugkeer in de functie is daarbij het uitgangspunt. Dat leidt zowel voor u, uw werknemer als de aansprakelijke partij tot een win-win situatie.

Neem voor meer informatie contact met ons op.