Wat is overlijdensschade?

U moet er niet aan denken. Uw partner of uw kind overlijdt door een ongeval. Het is één van de meest verschrikkelijke dingen die kunnen gebeuren. Uw leven staat stil, u voelt zich machteloos en letterlijk alleen.

Er komt veel op u af en er moet van alles geregeld worden. Het laatste waar u dan op zit te wachten is de rompslomp van het aansprakelijk stellen van de veroorzaker. Het bepalen van een overlijdensschade is daarbij een ingewikkeld proces. Zeker als er iemand overlijdt die een bijdrage levert aan het inkomen en/of het huishouden. U wordt geconfronteerd met kosten wegens de begrafenis/crematie en andere kosten. Waar heeft u recht op?

Zorg overnemen

Letsel Impact kan deze zorg van u overnemen, zodat u zich kan richten op het rouwproces. Ook daarover kunnen wij advies geven. Iedereen gaat hier anders mee om. Het lezen van verhalen van lotgenoten kan daarbij misschien helpen.

Als u onze hulp en advies op prijs stelt, neemt u dan contact op. Wij maken dan een afspraak met u en komen op bezoek zodra u daar aan toe bent.